ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Άντρας πέθανε φορτίζοντας το iPhone του ενώ έκανε μπάνιο

Άντρας πέθανε φορτίζοντας το iPhone του ενώ έκανε μπάνιο

bathtub warning_1489953200418_2903193_ver1.0

Ένας άντρας 32 χρονών από την Αγγλία πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το iPhone του στο μπάνιο του. H αστυνομία κάνει λόγο για ατύχημα και όχι κάποια αυτοκτονία.

Ο άτυχος άντρας, Richard Bull, συνέδεσε το iPhone του με το καλώδιο φόρτισης και με την κοντινή μπρίζα στην μπανιέρα του και εν συνεχεία πήρε την συσκευή μαζί του καθώς μπήκε μέσα στην μπανιέρα τοποθετώντας την στο στήθος του.

Το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα αλλά δυστυχώς το μοιραίο είχε συμβεί.

man-dies-phone-charging-in-bathtub-4

Η γυναίκα του ανέφερε πως τα καψίματα ήταν τόσο σοβαρά που έμοιαζε σαν να του είχε κάνει κάποιος επίθεση. Το περιστατικό συνέβη πέρυσι τα Χριστούγεννα αλλά η αστυνομία σήμερα ολοκλήρωσε την έρευνα της σε αυτόν τον αν μη τι άλλο περίεργο θάνατο.

 Ο ιατροδικαστής τονίζει στην έκθεση του πως μια “αθώα” συσκευή όπως το iPhone μπορεί να είναι το ίδιο επικίνδυνη με ένα πιστολάκι μαλλιών μέσα στην μπανιέρα. Επίσης τονίζει πως η Apple οφείλει να παρέχει προειδοποιήσεις για τέτοια πιθανά περιστατικά.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.