ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Ένα ανανεωμένο Apple Wireless πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό έκανε την εμφάνιση του

Ένα ανανεωμένο Apple Wireless πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό έκανε την εμφάνιση του

apple-wireless-keyboard-2015-02

Ένα ανανεωμένο Apple ασύρματο πληκτρολόγιο έκανε την εμφάνιση του στο επίσημο site της Apple στην Τσεχία.

Αν και η Apple φαίνεται πως έχει αφήσει την εικόνα αυτή της διαρροής δεν έχει ακόμη ανανεώσει το κείμενο που συνοδεύει το προϊόν αυτό και έτσι δεν έχουμε αναφορά στα νέα χαρακτηριστικά του.

Αυτό που μπορούμε όμως να διαπιστώσουμε από την εικόνα είναι τα νέα κουμπιά F5 και F6 που δείχνουν πως το νέο αυτό πληκτρολόγιο θα έχει έναν οπίσθιο φωτισμό παρόμοιο με αυτό που συναντούμε στα πληκτρολόγια των MacBook. Επίσης η Apple άλλαξε το CD eject κουμπί που πλέον είναι πρακτικά άχρηστο και το αντικατέστησε με ένα power κουμπί με παρόμοιο τρόπο που έχουμε και στα MacBooks.

Από την ίδια την φωτογραφία δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε κάποιες άλλες αλλαγές αλλά κανείς δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να μας κρύβει η Apple. Μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ίσως;

H Apple έκανε μερικές μικρές αλλαγές στο πληκτρολόγιο της πίσω το 2011 αλλά κατά γενική ομολογία έχει παραμείνει το ίδιο από το 2009.

Τόσο το Apple πληκτρολόγιο όσο και το magic mouse χρίζουν μιας μεγάλης αναβάθμισης σε όλους τους τομείς – Ίσως πλέον η παραπάνω εικόνα να είναι μια ένδειξη για αλλαγές στα περιφερειακά της Apple που κακά τα ψέματα έχουν μείνει αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.