ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Ένα 4.7-ιντσών iPhone 6 ‘μάλλον σίγουρο’, 5.5-ιντσών ‘Ίσως να μην παρουσιαστεί ταυτόχρονα’

Ένα 4.7-ιντσών iPhone 6 ‘μάλλον σίγουρο’, 5.5-ιντσών ‘Ίσως να μην παρουσιαστεί ταυτόχρονα’

ADR_Iphone6_01

To φημολογούμενο 4.7 ιντσών iPhone 6 θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα λανσαριστεί τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο ενώ το αντίστοιχο 5.5 ιντσών μοντέλο ίσως να μην παρουσιαστεί την ίδια στιγμή σύμφωνα με νέα έκθεση του αναλυτή Steve Milunovich. Επίσης πιστεύει πως η έκδοση phablet της Apple θα έχει την ίδια ανάλυση με αυτή που θα δούμε στο 4.7 ιντσών iPhone 6 έτσι ώστε να βοηθηθούν οι προγραμματιστές.

Δυστυχώς ο αναλυτής προβλέπει πως η Apple θα αυξήσει και την τιμή των δύο μοντέλων αυτών σε σύγκριση με τα τωρινό iPhone 5S.

O Milunovich από τον Δεκέμβριο του 2013 αναφέρει το λανσάρισμα 2 νέων iPhone με μεγαλύτερες ίντσες και συγκεκριμένα τις 4.7 και 5.5. Στο ίδιο μήκος κύματος έχουμε διαβάσει κάτι αντίστοιχο τόσο από την The Wall Street Journal όσο και από το Bloomberg.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.