ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Ένα concept που δίνει μια φρέσκια πνοή στο “κουρασμένο” iTunes της Apple

Ένα concept που δίνει μια φρέσκια πνοή στο “κουρασμένο” iTunes της Apple

iTunes-concept-Brye-Kobayashi-004-Song-View

Έχετε άραγε αναλογιστεί τι είναι το iTunes σήμερα; Μήπως είναι η Jukebox εφαρμογή για Mac και Pc η οποία είχε σχεδιαστεί έτσι πριν μια δεκαετία; Μήπως είναι η είσοδος σας για το λογισμικό των iOS συσκευών σας; ή μήπως είναι μια λύση διαχείρισης των συσκευών σας;

Επίσης είναι ένα μαγαζί ταινιών, μουσικής αλλά και podcasts α! να μην ξεχάσουμε πως έχουμε και το βιβλιοπωλείο ενσωματωμένο μέσα του.

Όλα αυτά λοιπόν σε ένα μόνο πρόγραμμα έχουν κάνει πλέον το iTunes να φαντάζει “κουρασμένο” και να εκνευρίζει όλο και περισσότερους χρήστες τόσο για την πολυπλοκότητα του όσο και για την έλλειψη χαρακτήρα του.

iTunes-concept-Brye-Kobayashi-005-headline

Για αυτό τον λόγο ο Άγγλός σχεδιαστής  Brye Kobayashi δημιούργησε ένα νέο iTunes concept το οποίο έχει στοιχεία από το iOS 7 και από την Μουσική εφαρμογή της Apple. Απλά είναι μινιμαλιστικό και δείχνει πανέμορφο σε σημείο που πολύ θα θέλαμε να δούμε κάτι παρόμοιο από την Apple σύντομα.

iTunes-concept-Brye-Kobayashi-006-Issues

 

iTunes-concept-Brye-Kobayashi-002-Device-Management

 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.