ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Ένα Gmail bug μπορεί να έχει σβήσει emails σας ή να τα έχει θεωρήσει spam

Ένα Gmail bug μπορεί να έχει σβήσει emails σας ή να τα έχει θεωρήσει spam

Gmail_Bug

Ένα πολύ άσχημο bug ανακαλύφτηκε στο Gmail και το οποίο μπορεί να είναι υπεύθυνο για την διαγραφή κάποιον emails σας ή για την τοποθέτηση τους λαθεμένα στα spam ανέφερε την Τετάρτη η Google.

To πρόβλημα δημιουργήθηκε τόσο στην web έκδοση του Gmail όσο και στην iOS εφαρμογή και αφορά τις ημερομηνίες μεταξύ 15 Ιανουαρίου και 22 Ιανουαρίου. Ευτυχώς η Google επιβεβαιώνει πως το πρόβλημα λύθηκε άμεσα με το που το εντόπισαν. Καλό λοιπόν θα ήταν να ελέγξετε τον spam φάκελο σας για αυτές τις ημερομηνίες για να δείτε αν κάποιο σημαντικό σας email βρίσκεται εκεί.

Το bug το ανέφερε πρώτο το The Verge μιας και πάρα πολλοί χρήστες ανέφεραν πως λαμβάνανε το παρακάτω μήνυμα στο Gmail τους:

You may have been impacted by a recent issue in Gmail that inadvertently caused some actions (e.g. delete, report spam) taken while viewing a message to be applied to a different message. The issue occurred between January 15 and January 22 and is now fixed.

Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι και πόσοι επηρεάστηκαν από αυτό το bug όποτε όπως αναφέρουμε παραπάνω ελέγξετε τα spam σας και ότι νομίζετε ότι δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί επαναφέρετε το στο Inbox σας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.