ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Έρχεται το τέλος του iPad 2

Έρχεται το τέλος του iPad 2

iPad-2-teaser

Μετά από 3 χρόνια από την επίσημη εμφάνιση του τον Μάρτιο του 2011 το iPad 2 θα αποτελέσει παρελθόν μιας και με έγκυρες πηγές του AppleInsider η Apple σύντομα θα σταματήσει την παραγωγή του. Το iPad 2 αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις της σειράς των tablet της Apple μιας και έφερε μια σειρά από σημαντικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τον προκάτοχο του.

Σύμφωνα με αναφορές αγορές οι καταναλωτές αγοράζουν όλο και περισσότερα iPad Air και iPad Mini ωθώντας ουσιαστικά την Apple σε αυτή την απόφαση.

Το δημοσίευμα του AppleInsider αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τα πλάνα της εταιρείας, η ίδια πήρε την απόφαση να ελαττώσει την παραγωγή του iPad 2 μιας και το αγοραστικό κοινό στρέφεται όλο και περισσότερο σε νέα iPads και ειδικά στο iPad Mini και iPad Air”

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τον τρόπο με τον οποίο η Apple θα τα αποσύρει από την αγορά ειδικά μιας και για χρόνια ήταν μια από τις δημοφιλέστερες συσκευές της τόσο σε καθημερινούς αγοραστές όσο και στις επιχειρήσεις και στην εκπαίδευση.

Η συμβατότητα του με μια σειρά αξεσουάρ 30 pin αλλά και το γεγονός πως το κόστος κατασκευής τους ήταν πολύ χαμηλό το έκαναν αγαπημένο προϊόν από όλες τις πλευρές.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.