ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Έρχεται iPad Pro 10.9 ιντσών χωρίς Home Button και με μειωμένα bezels;

Έρχεται iPad Pro 10.9 ιντσών χωρίς Home Button και με μειωμένα bezels;

image73

Μια νέα αναφορά από το αρκετά αξιόπιστο Mac Otakara υποστηρίζει σήμερα πως το φημολογούμενο 10.9 ιντσών iPad Pro – φήμες το θέλουν ενίοτε 10.1 ή 10.5 ίντσες – θα έχει τις ίδιες διαστάσεις με το 9.7 ιντσών μοντέλων μιας και η σχεδιαστική υπογραφή του θα έχει μειωμένα bezels αριστερά και δεξιά της συσκευής.

Επίσης γίνεται λόγος πως αυτή η συσκευή θα είναι ελαφρώς πιο παχιά από τα 9.7 ιντσών iPads και πιο συγκεκριμένα το πάχος του θα ανέρχεται στα 7.5 mm ή αν προτιμάτε θα έχει το ίδιο πάχος με το πρώτο iPad Air.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η συσκευή θα διατηρήσει τα bezels της πάνω και κάτω ενώ η Apple μάλλον θα αφαιρέσει το Home Button χωρίς όμως να γίνεται κάποια αναφορά για το πως η Apple θα αντικαταστήσει την λειτουργία του. Ίσως θα είναι η πρώτη συσκευή της Apple που θα το ενσωματώσει πίσω από την οθόνη.

Το γεγονός ότι η συσκευή θα έχει μεγαλύτερο πάχος μπορεί να έχει να κάνε με την μεγαλύτερη μπαταρία του καθώς και νέες προσθήκες που μπορεί να έχει στο hardware μαζί με νέους 3D Touch αισθητήρες.

Αύξηση στο πάχος αναμένεται να έχει και η τωρινή έκδοση του iPad Pro.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά