ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Ήχο υψηλής ποιότητας φέρνει η Apple στο iOS 8

Ήχο υψηλής ποιότητας φέρνει η Apple στο iOS 8

iOS-8-to-Launch-with-Updated-Headphones-and-HD-Audio-Playback

Καλά νέα για τους κατόχους iPhone και iPad. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του MacRumors, η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει τη δυνατότητα αναπαραγωγής HD μουσικών αρχείων στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού της. Το iOS 8 αναμένεται το φθινόπωρο του 2014.

Αυτή η πληροφορία, σε συνδυασμό με την επικείμενη εξαγορά της Beats Audio από την Apple, δημιουργεί την αίσθηση ότι το Cupertino ποντάρει τα ρέστα του στον τομέα του ήχου.

Τόσο σε αυτήν καθεαυτή τη διακίνηση των μουσικών αρχείων, όσο και στην ποιοτική αναπαραγωγή τους ως συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η εφαρμογή «Music» στο iOS 7 δεν έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει υψηλής ποιότητας 24-bit μουσικά αρχεία με ρυθμό δειγματοληψίας άνω των 48kHz.

Οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στον τομέα του ήχου που αναμένονται στο iOS 8, είναι βέβαιο ότι για να ακουστούν χρειάζονται νέα ακουστικά, αλλά και αναβαθμισμένο Lightning καλώδιο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Πηγή:Newsbeast.gr

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.