ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά την εξάλειψη του Home button φέρνει νέα τεχνολογία!

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά την εξάλειψη του Home button φέρνει νέα τεχνολογία!

virtual-home-button

 

Η πιθανότητα, η Apple  να ενσωματώσει το Home button στην οθόνη (σύμφωνα και με προηγούμενες συνδυαστικές φήμες που έχουν να κάνουν με το Force Touch), γίνεται ολοένα και πιο ρεαλιστική. Σήμερα η εταιρεία Sonovation ανακοίνωσε ότι μια τεχνολογία που ανέπτυξε επιτρέπει την ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα από Gorilla Glass.

H ΤΝW αναφέρει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ανέπτυξε μια τεχνολογία υπερήχων που μπορούν να σκανάρουν 3D δακτυλικά αποτυπώματα κάτω από την επιφάνεια Gorilla Glass που μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί και η Apple για τα κινητά της.Συγκεκριμένα αναφέρει :

Αν και δεν έχουμε στην κατοχή μας αναλυτικές πληροφορίες για το πως θα δουλεύει, η Sonovation υποστηρίζει ότι οι αισθητήρες της ” είναι ικανοί να αναγνωρίζουν δακτυλικά αποτυπώματα και μάλιστα χωρίς να χάνει σε εγκυρότητα αν τα δάχτυλα είναι βρεγμένα ή όχι τόσο καθαρά”

Αν και δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να συνδέει την συγκεκριμένη εταιρεία με την Apple, είναι ακόμα πιο προφανής απόδειξη ότι η τεχνολογία ήδη υπάρχει για την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου. Όπως και προηγούμενες φήμες έχουν αναδείξει το θέμα του ότι η Apple προσανατολίζεται σε μια τέτοια κίνηση.

Μην περιμένετε να το δείτε στο επερχόμενο iPhone του Σεπτεμβρίου παρόλο που γίνεται πολύ λόγος για χρήση της τεχνολογίας Force Touch,  είναι αμφίβολο (και ήδη έχοντας παραγγείλει την μαζική παραγωγή του όπως σας έχουμε ενημερώσει) να προλάβει να προχωρήσει σε αυτήν την αλλαγή σε αυτή την έκδοση. Αναμένουμε λοιπόν για τα επόμενα μοντέλα.

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.