ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Αλλαγές στην πλατφόρμα TestFlight της Apple

Αλλαγές στην πλατφόρμα TestFlight της Apple

testflight_iphone_6_hero

Μία ακόμα αναβάθμιση που έκανε σήμερα η Apple, ήταν το update της πλατφόρμας TestFlight η οποία δίνει την δυνατότητα στους developers να αναθέσουν την εφαρμογή τους προς beta testing πριν την επίσημη κυκλοφορία της. Η νέα αναβάθμιση της πλατφόρμας αυτής δίνει την δυνατότητα δημιουργίας ομάδων στις οποίες οι developer θα μπορούν να ‘πλασάρουν’ συγκεκριμένα builds της εφαρμογής και συγκεκριμένες πληροφορίες στις διαφορετικές ομάδες που θα έχουν οριστεί.

Σύμφωνα με την Apple, αναφέρεται το εξής:

Now it’s easier than ever to manage external testers in TestFlight. Organize your testers into groups to quickly send specific builds, provide separate instructions on where to focus, and apply an action to several testers at once in TestFlight.

Μία τέτοια αναβάθμιση θα κάνει πιο εύκολη την ζωή κάποιων developer οι οποίοι θα θέλουν να αναθέσουν την δοκιμή ορισμένων χαρακτηριστικών, μόνο σε συγκεκριμένα group και όχι σε όλες τις ομάδες που έχουν οριστεί εντός της εφαρμογής.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.