ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Αναβάθμιση του InstaPDF για iOS και Mac με νέα χαρακτηριστικά

Αναβάθμιση του InstaPDF για iOS και Mac με νέα χαρακτηριστικά

instapdf-iphone-6-hero

Το InstaPDF, η γνωστή εφαρμογή για Mac και iOS που επιτρέπει το σκανάρισμα διαφόρων εγγράφων και φωτογραφιών και το ανέβασμα τους στο cloud σε μορφή PDF, πρόσφατα αναβαθμίστηκε στην έκδοση 4.0 και στις δύο πλατφόρμες λογισμικού, φέρνοντας έναν αριθμό νέων χαρακτηριστικών.

Με την έκδοση 4.0, το InstaPDF για Mac έφερε κάποια νέα χαρακτηριστικά προκειμένου να σας βοηθήσουν στην ευκολότερη διαχείρηση των αρχείων σας. Αρχικά, οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν drag and drop τα έγγραφα τους μεταξύ της εφαρμογής και του υπολογιστή. Παράλληλα, στην εφαρμογή προστέθηκαν κάποιες συντομεύσεις πληκτρολογίου. Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η έκδοση για Mac αποτελεί μία έκδοση Public Beta, επομένως μπροεί να συναντήσετε κάποια bug κατά την διάρκεια χρήσης της εφαρμογής.

Η αναβάθμιση της έκδοσης για iOS έφερε αρκετά νέα χαρακτηριστικά που βοηθάνε στην συνολική εμπειρία χρήσης. Τα νέα χαρακτηριστικά όπως αναφέρονται μέσα στις σημειώσεις της έκδοσης είναι τα εξής:

  • Autocrop: Paper documents are automatically detected and captured. True one tap scanning has arrived.
  • Filters: New filters will improve scan quality overall
  • QR Code Scanner: Read QR codes conveniently
  • Scan Rotations: Rotate your images to fit the chosen scan format
  • Design: Overall improvements to design and usability
  • Sync: Completely rewritten sync engine that syncs all your documents constantly and enables local search
  • Bundles: Edit and create bundles is now super easy. Multiple documents can now be added and removed from an existing bundle
  • Document Viewer: Improved speed and reliability whilst viewing your scans.

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις εκδόσεις για την συσκευή σας, κατεβάστε τις χρησιμοποιώντας τα link που σας παραθέτουμε στην συνέχεια

  • InstaPDF 4.0 for iPhone (Free) – Download
  • InstaPDF 4.0 for Mac (Free, Public Beta) – Download

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.