ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Αναβάθμιση του Tweetbot για Mac με την δυνατότητα upload πολλαπλών φωτογραφιών

Αναβάθμιση του Tweetbot για Mac με την δυνατότητα upload πολλαπλών φωτογραφιών

Screen Shot 2014-07-02 at 2.33.48 AM

Ο Mac Twitter client Tweetbot αναβαθμίστηκε σήμερα δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες του να κάνουν upload πολλαπλές φωτογραφίες και να τις κοινοποιούν. Πέρα από αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό υπάρχουν και μια σειρά άλλων αναβαθμίσεων αλλά και διορθώσεις bug.

H εφαρμογή λοιπόν σήμερα έφτασε αισίως στην έκδοση 1.6 και η αναβάθμιση της την φέρνει ακόμη πιο κοντά στην αντίστοιχη που είναι διαθέσιμη για το iOS.

Νέα χαρακτηριστικά:

  • Support for viewing/posting multiple twitter images (multiple images won’t show up in search or streaming timeline until Twitter enables it in the future)
  • Instagram videos now marked with play icon

Η αναβάθμιση είναι δωρεάν και διαθέσιμη μέσω του Mac App Store. Όπως έχουμε ξαναπεί το Tweetbot για Mac είναι ίσως ο καλύτερος client για το Twitter στο OS X και αυτός που εμείς χρησιμοποιούμε προσωπικά.

Πάρα αυτά η τιμή του παραμένει τσιμπημένη μιας και την εφαρμογή θα την βρείτε διαθέσιμη εδώ στο Mac App Store προς 17,99 ευρώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.