ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Αναβάθμιση των iMac την επόμενη εβδομάδα αλλά χωρίς Retina μοντέλο ακόμη

Αναβάθμιση των iMac την επόμενη εβδομάδα αλλά χωρίς Retina μοντέλο ακόμη

imac-best-buy-deal

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά του MacG η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει μια αναβάθμιση στην γραμμή των iMac της για την επόμενη βδομάδα. Δυστυχώς δεν φαίνεται σε αυτή την αναβάθμιση να έχουμε την είσοδο ενός Retina μοντέλου σε αυτή την κατηγορία παρά το γεγονός πως στην πρώτη beta του OS X Yosemite υπάρχουν αναφορές.

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε αναβαθμισμένους επεξεργαστές για μεγαλύτερη ταχύτητα ενώ η αναφορά κάνει λόγο και για μια βελτιωμένη θύρα Thunderbolt 2.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα αλλά πιστεύουμε πως θα δούμε μια αναβάθμιση αντίστοιχη με αυτή που έκανε η Apple στην γραμμή των MacBook Air πριν μερικές εβδομάδες και όχι κάτι μεγαλύτερο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.