ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Αναβαθμίστηκε το Pangu jailbreak στην έκδοση 1.2 με διορθώσεις σφαλμάτων

Αναβαθμίστηκε το Pangu jailbreak στην έκδοση 1.2 με διορθώσεις σφαλμάτων

jailbreak-ios-7-1-2-pangu

Η ομάδα Pangu team μέσα στο Σ/Κ έκανε διαθέσιμη μια αναβάθμιση για το jailbreak εργαλείο της. Η έκδοση πλέον βρίσκεται στην έκδοση 1.2 τόσο για Windows αλλά και Mac μηχανήματα με αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων αλλά και βελτιώσεις.

Στις διορθώσεις συναντούμε και την λύση ενός boot loop που κάποιοι χρήστες  iPhone 4/4s είχαν αναφέρει πως παρατηρούσαν κάθε φορά που πήγαιναν να κάνουν jailbreak την συσκευή τους.

Αναλυτικά οι αλλαγές:

- Fix boot loop bug for some iPhone4/4s.

– Fix sandbox log issue.

– afc2 is included now.

– Add patch for task_for_pid.

– Add notification if jailbreak fail.

Αν έχετε κάνει με επιτυχία jailbreak της συσκευής σας με το Pangu εργαλείο δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κάτι αυτή την στιγμή. Αν όμως είχατε προβλήματα κατά το παρελθόν ίσως αξίζει να κατεβάσετε την καινούργια έκδοση και να δοκιμάσετε εκ νέου.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.