ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Media / Ανακοίνωση νικητή/νικήτριας του μεγάλου μας διαγωνισμού για ένα iPhone 5S

Ανακοίνωση νικητή/νικήτριας του μεγάλου μας διαγωνισμού για ένα iPhone 5S


Screen Shot 2014-05-01 at 5.11.05 PM

Αγαπητή μας φίλοι και μέλη του φόρουμ μας,

Ακόμη ένας μεγάλος μας διαγωνισμός έλαβε τέλος και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον νικητή/νικήτρια που κέρδισε ένα iPhone 5S μια μεγάλη προσφορά του tokinito.gr

Όπως σε όλους μας τους μεγάλους διαγωνισμούς ακολουθεί το βίντεο της κλήρωσης.

Η τυχερή είναι η Maria Matiatos που θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο της και να της πούμε πότε να πάει να το παραλάβει από το κατάστημα στον Πειραιά του tokinito.gr

Screen Shot 2014-05-01 at 5.00.37 PM

 

Screen Shot 2014-05-01 at 5.00.06 PM

Ευχαριστούμε πολύ για όλες σας τις συμμετοχές και δεσμευόμαστε πως στο άμεσο μέλλον θα έχουμε και άλλους μεγάλους διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κ. Νατάσα Νομικού ιδιοκτήτρια του  tokinito.gr για αυτή την μεγάλη προσφορά της και για την άριστη συνεργασία της με το AppleWorldHellas.

Καλό μήνα σε όλους,

Εκ της διαχειριστικής ομάδας του AppleWorldHellas,

Μανώλης, Λουκάς, Δημήτρης, Μιχάλης

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.