ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Αναλυτής: Το iWatch της Apple μπαίνει σε μαζική παραγωγή τον Νοέμβριο

Αναλυτής: Το iWatch της Apple μπαίνει σε μαζική παραγωγή τον Νοέμβριο

iwatch-concept-future-010

Ο γνωστός και αρκετά έγκυρος αναλύτης Ming-Chi Kuo, σε νέα του έκθεση του που έκανε διαθέσιμη σήμερα αναφέρει πως το πολυαναμενόμενο iWatch της Apple θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Νοέμβριο.

Η αρχική του πρόβλεψη έκανε λόγω για τον Σεπτέμβριο αλλά όπως αναφέρει ο ίδιος μετέφερε την πρόβλεψη του ένα μήνα μετά μιας και η Apple έχει αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες ως τώρα τόσο στο hardware όσο και στο software της εν λόγω συσκευής ειδικά μιας και είναι μια νέα κατηγορία από μόνο του.

Ο Kuo πιστεύει και με βάση την δική του έρευνα πως το iWatch της Apple θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Εύκαμπτη AMOLED οθόνη
  • Επικάλυψη οθόνης από ζαφείρι
  • Υψηλά στάνταρ αδιαβροχοποίησης
  • Νέο σύστημα για τα on chip

Tόσο η εύκαμπτη AMOLED οθόνη όσο και η επικάλυψη της από ζαφείρι έχουν εμφανιστεί και σε προηγούμενες αναφορές για το iWatch της Apple. Το να είναι επίσης αδιάβροχο έχει λογική μιας και η βασική του λειτουργία θα εστιάζει στην φυσική άσκηση.

Επίσης θα το λογισμικό του θα είναι στενά συνδεμένο με το iOS 8 της Apple και την πλατφόρμα HealthKit της εταιρείας.

Αναμένουμε την συσκευή να παρουσιαστεί σε ένα event της Apple τον Οκτώβριο και να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2104.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.