ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Αναλυτής: H Αpple κλειδώνει μια οθόνη 4.8 ιντσών και 802.11ac Wi-Fi για το iPhone 6

Αναλυτής: H Αpple κλειδώνει μια οθόνη 4.8 ιντσών και 802.11ac Wi-Fi για το iPhone 6

iPhone-6-Martin-Hajek-010

Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα μόνο έκπληξη δεν θα αποτελέσει αν η Apple στο επερχόμενο iPhone 6 αυξήσει τις ίντσες στην οθόνη του. Σε αυτό το μήκος κύματος ο έγκυρος αναλυτής Timothy Arcuri της Cowen and Company αναφέρει σε σημερινή του έκθεση πως η Apple θα μεγαλώσει τις ίντσες της οθόνης στις 4.8 ίντσες και θα εισαγάγει το 3 φορές ταχύτερο πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας που συναντήσαμε στα νέα Mac Pro, MacBook και iMac το 802.11ac Wi-Fi.

Σε καμιά περίπτωση αναφέρει στην έκθεση του η Apple δεν θα μας παρουσιάσει ένα iPhone με 5 ίντσες ή παραπάνω μιας και αυτό θα καταργούσε το moto της εταιρείας για την εύκολη χρήση του με το ένα μόνο χέρι.

Οι αλλαγές αυτές σημαίνουν πως η Apple θα κρατήσει το πλάνο κυκλοφορίας του iPhone ως έχει με το νέο μοντέλο να είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στο κοινό από το Σεπτέμβριο του 2014 και έπειτα και σε καμιά περίπτωση νωρίτερα.

Ο αναλυτής επίσης πιστεύει πως η Apple θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στις τεχνολογίες και στις εφαρμογές των iBeacons, Touch ID αλλά και Passbook.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.