ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Αποκλειστικό: Brothers in Arms 3 – O νέος τίτλος της Gameloft που θα σας καθηλώσει [Exclusive Review]

Αποκλειστικό: Brothers in Arms 3 – O νέος τίτλος της Gameloft που θα σας καθηλώσει [Exclusive Review]

Το να συνεργάζεσαι με game publishers σαν την Gameloft σου δίνει την χαρά και ευχαρίστηση να έχεις από τους πρώτους παγκοσμίως νέα αλλά και πρόσβαση στους επερχόμενους τίτλους της εταιρείας πριν αυτοί κυκλοφορήσουν στο App Store. Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν η εταιρεία μας διέθεσε το νέο της τίτλο και συγκεκριμένα το Brothers in Arms …

Review Overview

Story
Graphics
Gameplay
Overall

AppleWorldHellas Recommended

Summary : Οι αλλαγές που έγιναν άξιζαν την καθυστέρηση. Ένα από τα καλύτερα third person shooters της χρονιάς!!

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
90

Brothers-in-Arms-3

Το να συνεργάζεσαι με game publishers σαν την Gameloft σου δίνει την χαρά και ευχαρίστηση να έχεις από τους πρώτους παγκοσμίως νέα αλλά και πρόσβαση στους επερχόμενους τίτλους της εταιρείας πριν αυτοί κυκλοφορήσουν στο App Store.

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν η εταιρεία μας διέθεσε το νέο της τίτλο και συγκεκριμένα το Brothers in Arms 3. To πολυαναμενόμενο third person shooter που το περιμέναμε πως και πως από την στιγμή που έκανε την εμφάνιση του στην Ε3 πέρυσι.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η καθυστέρηση στον τίτλο ήταν αρκετά μεγάλη από την στιγμή της ανακοίνωσης του αλλά αυτό οφειλόταν κυρίως στην μηχανική του παιχνιδιού που κατά την διάρκεια δημιουργίας του πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση. Αυτή είχε να κάνει με την ελεύθερη κίνηση του χαρακτήρα στον χώρο σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς.

1009371_468381823237218_460259829_o

Έχοντας περάσει κάποιες ώρες με τον εν λόγω τίτλο στο iPad μας και με βάση το παραπάνω μπορούμε άνετα να πούμε πως και πολύ καλά έκανε ή αλλιώς όπως λέει σοφά και ο λαός μας “το καλό πράγμα αργεί να γίνει”

Προσωπικά είχα λατρέψει τον προηγούμενο τίτλο της εταιρείας και συγκεκριμένα το Modern Combat 5 όπου και σας παρουσιάσαμε πρώτοι στην Ελλάδα.  Το Brother in Arms 3 έχει μια παρόμοια μηχανική και το ίδιο εντυπωσιακά γραφικά. Όσοι έχετε παίξει το Modern Combat 5 θα καταλάβετε πως μιλάμε για υψηλό επίπεδο ανάλυσης αλλά και διαδραστικότητας με τον περιβάλλοντα χώρο.

10805808_738665132875551_8375279893822836619_n

Η πρώτη λοιπόν και σημαντική διαφορά για τους φίλους της σειράς είναι το gameplay σε ότι έχει να κάνει κάθε φορά με τον χαρακτήρα σας. Έτσι το on-rail σύστημα των προηγούμενων τίτλων έχει αντικατασταθεί με το free movement κάτι που αν και στην αρχή μπορεί να σας ξενίσει (ειδικά αν έχετε παίξει τους προηγούμενους τίτλους της σειράς) πίστεψε με όμως ότι αξίζει.

Από την πρώτη κιόλας σας αποστολή θα μπορείτε να κινηθείτε και να κρυφτείτε πίσω από οτιδήποτε θέλετε στον χώρο με την ευαισθησία της οθόνης στις εντολές σας αλλά και του ψηφιακού joystick που εμφανίζετε στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης να είναι σε πολύ καλά επίπεδα δράσης – αντίδρασης. Αυτό το στοιχείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα shooter ειδικά μάλιστα όταν αυτό είναι τρίτου προσώπου.

10750064_10154972470620457_3071089621603041017_o

Ο ήχος είναι πολύ καλός. Η μουσική είναι προσεγμένη από τα ίδια τα μενού μέχρι και μέσα στο παιχνίδι όπου συμβαδίζει με την ένταση της κάθε στιγμής προσθέτοντας μεγαλύτερη ατμόσφαιρα στο gameplay. Τα εφέ ήχου είναι και αυτά εντυπωσιακά και με ένα σετ καλών ακουστικών πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε από την ποιότητα και το βάθος του αλλά και θα μπείτε εύκολα στην πολεμική ατμόσφαιρα.

Στον τομέα των επιλογών πέρα από τους χαρακτήρες, 12 στο σύνολο (ο καθένας είναι expert σε κάποια τεχνική πολέμου) θα βρείτε και μια σειρά από όπλα και αναβαθμίσεις αυτών κατάλληλα για κάθε αποστολή σας. Η ποικιλία είναι μεγάλη το ίδιο και τα χαρακτηριστικά τους.

1908463_741746885900709_349067280853873488_n

Τέλος έχουμε και την ικανοποιητική επιλογή του multiplayer με τα διάφορα events που θα σας δίνουν μια σειρά από bonus για να βελτιώσουν τους χαρακτήρες σας και όχι μόνο.

Φυσικά το παιχνίδι για ακόμη μια φορά εξελίσσετε στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο με τον βασικό εχθρό να είναι οι Γερμανοί που θα επιστρατεύσουν ενάντιων σας ότι έχουν και δεν έχουν.

134357_10154972473615457_786814694426182511_o

Συμπερασματικά τα στοιχεία του παιχνιδιού που λατρέψαμε είναι:

  • Τα πολύ καλά γραφικά και ο ρεαλισμός των χαρακτήρων και του περιβάλλοντος
  • Ο ανοιχτός χώρος σε κάθε μάχη
  • Τα διαφορετικά καιρικά φαινόμενα που εμφανίζονται κατά την διάρκεια των αποστολών
  • Οι μάχες που διαδραματίζονται μέσα στα κτίρια

Αν θέλουμε να βρούμε ψεγάδι είναι πως μάλλον η Gameloft το προορίζει για ένα freemium μοντέλο μιας και παρατηρήσαμε την γνωστή μπάρα ενέργειας για κάθε αποστολή κάτι βεβαία που σημαίνει πως αν και θα έχουμε in app purchases το παιχνίδι θα είναι δωρεάν. Ως τώρα η εξέλιξη του δεν επηρεάστηκε από αυτό το μοντέλο οπότε καλά νέα και εδώ.

Δείτε παρακάτω σε αποκλειστικότητα το πρώτο gameplay της πρώτης αποστολής! To παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο τις επόμενες μέρες αν και δεν έχουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Σχολιασμός στο φόρουμ  

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.