ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Απροσδόκητες δυσκολίες στην παραγωγή του iWatch της Apple

Απροσδόκητες δυσκολίες στην παραγωγή του iWatch της Apple

iWatch-C-Martin-Hajek-002

Σύμφωνα με φήμες/πληροφορίες που έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα εκ της παραγωγική αλυσίδας της Apple το επερχόμενο iWatch της Apple αντιμετωπίζει απροσδόκητες δυσκολίες που προκύπτουν από αδυναμίες στις αποδόσεις του σώματος της κατασκευής.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες το φινίρισμα και το σώμα κατασκευής σημείωσαν ποσοστά απόδοσης μικρότερα του 50% και φυσικά κάτι τέτοιο το καθιστούν ακατάλληλο για μαζική παραγωγή.

Η έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα από την Ταϊβάν, όπου το μεγαλύτερο μέρος των προμηθευτών εξαρτημάτων και κατασκευαστών της Apple βρίσκονται, η Qualcomm δυσκολεύετε απίστευτα στην παραγωγή της εν λόγω wearable συσκευής και συγκεκριμένα στην χρήση μεταλλικών χύτευσης με έγχυση (ΜΙΜ).

Σύμφωνα με το όχι και τόσο αξιόπιστο οφείλουμε να ομολογήσουμε DigiTimes στο iWatch ορισμένα από αυτά τα εσωτερικά εξαρτήματα έχουν γίνει πλέον μέρος της εξωτερικής σχεδίασης . Ως αποτέλεσμα, πρόσθετες θεραπείες φινιρίσματος χρειάζονται στην επιφάνεια έτσι ώστε αυτά τα λεγόμενα MIM -made εξαρτήματα να έχουν την λάμψη και την αντοχή που θέλει η Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.