ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Αυτή είναι η απάντηση της Amazon στο iPhone της Apple

Αυτή είναι η απάντηση της Amazon στο iPhone της Apple

178153

Η παραπάνω φωτογραφία που διέρρευσε χθες και έγινε διαθέσιμη στο BGR παρουσιάζεί το επερχόμενο smartphone της Amazon.

Με την εν λόγω φωτογραφία έχουμε την πρώτη αποκάλυψη του σχεδιασμού του πρώτου smartphone της Amazon. Πολλές αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως η φωτογραφία είναι αληθινή και έχει δημιουργηθεί από σχεδιαστές της Amazon. Όπως μπορούμε να δούμε η συσκευή της Amazon συνολικά δεν θα διαφοροποιείται σε εμφάνιση από παρόμοιες που υπάρχουν ήδη στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα μοιάζει να έχει δανειστεί στοιχεία από το iPhone της Apple αλλά και από το Samsung Galaxy S 5 αλλά ακόμη και από το HTC One.

To νέο αυτό smartphone θα έχει μια οθόνη 4.7 ιντσών με ανάλυση 720p έναν quad-core Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή, 2GB  RAM και όπως και τα tablets της Amazon θα έχει ως λογισμικό μια παραμετροποιημένη έκδοση του Android.

Μεγάλο του χαρακτηριστικό θα είναι η τρισδιάστατη διεπαφή του με τον χρήστη η οποία θα γίνετε μέσα από τις τέσσερις εμπρόσθιες κάμερες του.

Αρχικά θα γίνει διαθέσιμο μόνο στην Αμερική αλλά υπάρχει έντονη φημολογία πως αν τα πάει καλά στην αγορά η είσοδος του και σε χώρες εκτός Αμερικής δεν θα αργήσει.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.