ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Αυτή είναι η μπαταρία του iPhone 6 στην γραμμή παραγωγής;

Αυτή είναι η μπαταρία του iPhone 6 στην γραμμή παραγωγής;

iphone_6_batteries_tray

Εεεεε…. είπατε κάτι, φαίνεται πως κάποιος έχει πάρει την φωτογραφική μηχανή του βόλτα σε ένα από τα εργοστάσια της Foxconn και έτσι φωτογραφίες του επερχόμενου iPhone της Apple διαρρέουν η μια μετά την άλλη.

Πριν από λίγο λοιπόν το Nowhereelse.fr μας παρουσιάζει μια φωτογραφία που υποστηρίζει πως τραβήχτηκε μέσα από την παραγωγική αλυσίδα της Apple και απεικονίζει τις υποτιθέμενες νέες μπαταρίες του iPhone 6.

Αν και δεν υπάρχει τρόπος να επιβεβαιωθεί η παραπάνω εικόνα οι μπαταρίες όντως μοιάζουν να έχουν ίδια φυσικά χαρακτηριστικά σε αυτές που συναντούμε στα iPhones.

To site παρατηρεί πως η θέση του μεταλλικού μέρους τον εν λόγω μπαταριών αυτών είναι τροποποιημένο και βρίσκεται στις άκρες σε σύγκριση με παλαιότερες μπαταρίες της Apple. Αυτό το γεγονός θα μπορούσε να σημαίνει κάποιο σημαντική αλλαγή στην διάταξη και εμφάνιση του επερχόμενου iPhone 6.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.