ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple Watch / Αυτή είναι η premium συσκευασία του χρυσού Apple Watch [Φωτό]

Αυτή είναι η premium συσκευασία του χρυσού Apple Watch [Φωτό]

Gold-Apple-Watch-main11111

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Apple Watch Edition ή αλλιώς το χρυσό μοντέλο άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο μόλις η Apple σήμερα ξεκίνησε να δέχεται προ παραγγελίες αλλά και ραντεβού για την πρώτη της wearable συσκευή.

Όπως αναμένοντας η 18 καρατιών έκδοση του Apple Watch έρχεται σε μια premium συσκευασία όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω.

To κουτί είναι από καστόρ ενώ το μέγεθος του είναι το ίδιο με τα υπόλοιπα μοντέλα του Apple Watch. Επίσης τα κουτιά είναι ανάλογα με τον μοντέλο της χρυσής έκδοσης. Τέλος ο μαγνητικός φορτιστής έχει μια ήδη θήκη προσάρτησης έτσι ώστε το κουτί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα dock φόρτισης κάτι το οποίο δεν παρατηρούμε στις φτηνότερες εκδόσεις της συσκευής.

Gold-Apple-Watch-Edition-Box-2

Gold-Apple-Watch-Edition-Box-3

Gold-Apple-Watch-Edition-Box-1

Screen Shot 2015-04-10 at 20.31.28

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.