ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Αυτή μπορεί να είναι η 5.5 ιντσών οθόνη του επερχόμενου iPhone 6

Αυτή μπορεί να είναι η 5.5 ιντσών οθόνη του επερχόμενου iPhone 6

japan-display-

H Αpple είναι βέβαιο πως πλέον βάζει τις τελευταίες πινελιές της για το επερχόμενο iPhone της το οποίο το αναμένουμε να παρουσιαστεί κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την εταιρεία να μας παρουσιάζει μια Ultra Retina οθόνη η οποία μάλιστα θα έρθει και σε δύο διαφορετικά μεγέθη αυτά των 4.7 ιντσών και των 5.5 ιντσών αντίστοιχα.

Με βάση αυτό το γεγονός μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί η καινούργια οθόνη 5.5 ιντσών που μόλις παρουσιάστηκε από την Japan Display, συνεργάτη της Apple για χρόνια, έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και αξία.

Η οθόνη έχει 5.5 ίντσες και ανήκει στην κατηγορία Quad HD ( WQHD) με μια ανάλυση 1,440 x 2,560 και ένα ppi που φτάνει στο εντυπωσιακό αριθμό των 538.

Η παραπάνω παρουσίαση της νέας αυτής οθόνης σε συνδυασμό με το Ιαπωνικό site Nikkei που αποκάλυψε χθες με σχεδόν βεβαιότητα πως η Apple θα λανσάρει δύο νέα μοντέλα με οθόνες 4.7 και 5.5 ίντσες μόνο ως τυχαία δεν μπορούν να ερμηνευτούν.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.