ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Αυτοί είναι οι χειρότεροι iPad κλέφτες στον κόσμο

Αυτοί είναι οι χειρότεροι iPad κλέφτες στον κόσμο

houston0

Αυτοί είναι οι χειρότεροι iPad κλέφτες στον κόσμο ή αλλιώς άνετα μπορούν να χαρακτηριστούν ως ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος. Ο λόγος γοα τους Dillian Thompson (20) και Dorian Walker-Gaines (22).

Η αστυνομία του Houston συνέλαβε τους δύο κλέφτες μετά από την δημοσιοποίηση ενός selfie βίντεο που έκαναν στα Burger King για να γιορτάσουν την ληστεία τους. Στην κατοχή τους είχαν πολλά μετρητά, μαζί με ένα iPad και ένα laptop όλα λεία από ένα ξεκλείδωτο αυτοκίνητο που βρήκαν.

Οι δύο τους θεώρησαν τόσο μεγάλη την επιτυχία τους που χρησιμοποιήσαν το κλεμμένο iPad για να τραβήξουν το βίντεο και να το κάνουν ακόμη και upload στο Facebook.

“Aυτό είναι το αποτέλεσμα μιας καλής ληστείας” τόνιζαν περιχαρείς στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω την ίδια στιγμή που δεν είχαν μάλλον ιδέα για το τι σημαίνει το iCloud. Έτσι λοιπόν κανένας δεν πρόλαβε να τους πει τον νούμερο 1 κανόνα όταν κλέβεις μια iOS συσκευή – κάνε reset αν μπορείς πριν την χρησιμοποιήσεις.

Ένας φίλος λοιπόν του θύματος πήρε τις selfies των δύο ληστών από το iCloud και εν συνεχεία τις ανέβασε στο Reddit. Εκεί κάποιος που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τους 2 ληστές αναγνώρισε τον ένα και έστειλε όλα τα στοιχεία τους μαζί φυσικά με το βίντεο στην αστυνομία.

Οι κλέφτες πιάστηκαν από την αστυνομία και μπήκαν στην ιστορία ως οι πιο ηλίθιοι που έχουν χρησιμοποιήσει μια iOS συσκευή.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.