ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Αυτός είναι ο τελικός σχεδιασμός του επερχόμενου iPhone 8;

Αυτός είναι ο τελικός σχεδιασμός του επερχόμενου iPhone 8;

iPhone-8-final-design-780x588

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε μια σειρά από iPhone 8 σχεδιαγραμμάτων και mockups με κάποια πλέον να έχουν πολλές ομοιότητες και κάποια πάλι όχι.

Οι σημερινές φωτογραφίες θεωρητικά πάντα ανταποκρίνονται στον τελικό σχεδιασμό της επερχόμενης ναυαρχίδας της Apple.

O σχεδιασμός με βάση αυτές τις φωτογραφίες μοιάζει γνώριμος μιας και ανταποκρίνεται στις τελευταίες διαρροές που σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενα άρθρα. Έτσι λοιπόν έχουμε γυάλινο σασί, μια ανασχεδιασμένη iSight οπίσθια κάμερα σε κάθετη διάταξη και ένα μεταλλικό πλαίσιο στην μέση.

iPhone-8-final-design-2-780x556

Το Touch ID δεν είναι ορατό και έτσι δεν βλέπουμε ένα Home Button ούτε στο κάτω μέρος της συσκευής αλλά ούτε και πίσω κάτι που δείχνει ότι η Apple κατάφερε να ενσωματώσει τον εν λόγω αισθητήρα εσωτερικά της οθόνης.

Για κάποιο λόγο επίσης το Power κουμπί φαίνεται να είναι μεγαλύτερο – αυτό το έχουμε δει και σε σχεδιαγράμματα που διέρρευσαν αλλά κανείς δεν μπορεί να πει για ποιο λόγο η Apple αύξησε τις διαστάσεις του.

Δυστυχώς και όπως αναφέρει το BGR που δημοσιοποίησε αυτές τις φωτογραφίες δεν έχουμε ένα λειτουργικό μοντέλο αυτή την στιγμή και έτσι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι οθόνη έχει για παράδειγμα και για το αν η Apple θα φέρει την πρώτη OLED oθόνη στην ιστορία του iPhone με το iPhone 8.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.