ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Αυτό είναι το καλούπι από αλουμίνιο που χρησιμοποιήσαν οι κατασκευαστές θηκών για το iPhone 6;

Αυτό είναι το καλούπι από αλουμίνιο που χρησιμοποιήσαν οι κατασκευαστές θηκών για το iPhone 6;

181222

Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν σήμερα από ένα αλουμινένιο καλούπι το οποίο κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιήθηκε από τους κατασκευαστές θηκών για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple σύμφωνα πάντα με το MacRumors.

Αντί να έχουμε ένα dummy μοντέλο το οποίο μοιάζει με το iPhone 6 καλούπια αυτού του είδους χρησιμοποιούνται για να παρουσιάσουν το γενικό σχήμα της συσκευής με σκοπό την δημιουργία θηκών με βάση αυτές τις φυσικές διαστάσεις. Ως αποτέλεσμα τα καλούπια αυτά έχουν μια σειρά τρυπών για να μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στις μηχανές παραγωγής.

181225

Η Apple σύμφωνα πάντα με τις φήμες ίσως φέτος κάνει την έκπληξη και μας παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα iPhone ένα 4.7 ιντσών και ένα μεγαλύτερο 5.5 ιντσών. Το πρώτο θα το δούμε μέχρι και τον Σεπτέμβριο ενώ για το δεύτερο οι πληροφορίες το θέλουν να καθυστερεί και να το βλέπουμε στην καλύτερη ένα μήνα αργότερα.

181226

 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.