ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Αυτό είναι το προσβλητικό Easter Egg των Χαρτών της Google για την Apple

Αυτό είναι το προσβλητικό Easter Egg των Χαρτών της Google για την Apple

Android-pisses-on-Apple-940x653

H Google εδώ και χρόνια – όπως και άλλοι τεχνολογικοί γίγαντες – έχει μια σειρά από Easter Eggs κρυμμένα σε διάφορα σημεία του λογισμικού και των προγραμμάτων της. Το τελευταίο που ανακαλύφτηκε στους χάρτες της Google είναι ίσως το πιο προσβλητικό απέναντι στην Apple αλλά και ένα που σίγουρα θα ενθουσίασε τους Android fans.

Έτσι λοιπόν στο Google Maps και στην περιοχή κοντά στο Rawalpindi, του Πακιστάν εμφανίστηκε το γνωστό πράσινο ρομποτάκι του Android να κατουράει το logo της Apple.

Σίγουρα είναι μακράν το πιο πονηρό αστείο της Google αλλά πάρα αυτά προκαλεί εντύπωση πως η εταιρεία άφησε κάτι τέτοιο να γίνει διαθέσιμο στο κοινό.

Μετά την διάσταση που πήρε αυτό το “αστείο” της Google  κατά πάσα πιθανότητα θα έχει αφαιρεθεί πλέον – (το επιβεβαιώσαμε μιας και πηγαίνοντας εδώ δεν υπάρχει πλέον)

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.