ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Δείτε έναν iPad Pro καλλιτέχνη να ζωντανεύει αστέρες του NBA με το Apple Pencil

Δείτε έναν iPad Pro καλλιτέχνη να ζωντανεύει αστέρες του NBA με το Apple Pencil

ipad_pro_nba_rob_zilla_wizards-780x530

Οι ημιτελικοί του NBA ξεκινάνε αυτό το Σαββατοκύριακο και εκεί τα μεγαλύτερα ονόματα θα βάλουν τα δυνατά του για το πολυπόθητο Larry O’Brien NBA Championship Κύπελλο.

Η σεζόν φέτος ήταν μια από τις καλύτερες όλων των εποχών και η Apple για να γιορτάσει αυτό το γεγονός παρουσίασε τον ψηφιακό ζωγράφο Robert Generette III, aka Rob Zilla, να σχεδιάζει με το iPad Pro του τα αστέρια του NBA.

Το αποτέλεσμα και οι δυνατότητες του iPad Pro και του Apple Pencil μιλάνε από μόνα τους:

To celebrate the Golden State Warriors’ NBA-best regular season record—and star Kevin Durant’s return to the team just in time for the 2017 NBA Playoffs—artist, teacher and sports fan Robert Generette III shares an exclusive illustration of Durant coming to life on iPad Pro.

kevin-durant-ipad-pro-sketch

 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.