ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Δείτε ένα αναλυτικό demo του CarPlay της Apple σε ένα 2015 Hyundai Sonata [Video]

Δείτε ένα αναλυτικό demo του CarPlay της Apple σε ένα 2015 Hyundai Sonata [Video]

screen-shot-2014-07-09-at-2-45-50-pm

Έχουμε δει ήδη αρκετά demo που παρουσιάζουν την νέα υπηρεσία της Apple CarPlay αλλά το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω μας δείχνει την καλύτερη εικόνα που έχουμε δει μέχρι σήμερα αλλά και τις λειτουργίες του νέου συστήματος της εταιρείας για την αυτοκινητοβιομηχανία.

screen-shot-2014-07-09-at-2-46-09-pm

Το μοντέλο αυτοκινήτου είναι ένα Sonata της Hyundai (2015 μοντέλο) και παρατηρούμε αναλυτικά όλη την διαδικασία από την σύνδεση του iPhone με το CarPlay σύστημα μέχρι και τις αλλαγές στην διεπαφή των δύο συστημάτων αλλά και τις λειτουργίες τους.

screen-shot-2014-07-09-at-2-47-46-pm

Παρατηρούμε επίσης πως ο οδηγός μπορεί να έχει πρόσβαση στην Siri ακόμη και όταν η διεπαφή του CarPlay δεν είναι ενεργοποιημένη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.