ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Δείτε ένα από τα πρώτα φυσικά mock up ενός iPhone 6 5.5 ιντσών

Δείτε ένα από τα πρώτα φυσικά mock up ενός iPhone 6 5.5 ιντσών

Screen Shot 2014-06-14 at 4.35.16 PM

Το Φθινόπωρο η Apple αναμένεται σύμφωνα με πολλούς να μας παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα iPhone με οθόνες 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών με το δεύτερο να είναι η πρώτη απόπειρα της Apple στην κατηγορία των Phablets.

Αν και μέχρι στιγμής έχουμε δει μια σειρά από διαρροές για το μοντέλο των 4.7 ιντσών μέχρι και σήμερα είχαμε δει ελάχιστα από το αντίστοιχο των 5.5 ιντσών.  Ο γνωστός πλέον Αυστραλός Sonny Dickson σήμερα έστειλε στο 9to5Mac φωτογραφίες που απεικονίζουν το επερχόμενο phablet της Apple σε Space Gray χρωματισμό ενώ παράλληλα από τον λογαριασμό του στο Twitter κοινοποίησε και φωτογραφίες των αντίστοιχων μοντέλων σε άσπρο και χρυσό.

Screen Shot 2014-06-14 at 4.34.33 PM

Ο σχεδιασμός αυτού του μεγαλύτερου μοντέλου είναι ταυτόσημος με το 4.7 ιντσών. Έτσι έχουμε ένα λεπτότερο σχεδιασμό, όχι γυαλί στο πίσω μέρος του και επανατοποθέτηση της κεραίας σε νέο σημείο. Το Flash της κάμερας παρουσιάζεται κυκλικό ενώ το Power Button έχει τοποθετηθεί στην δεξιά πλευρά της συσκευής. Η μόνη διαφορά με το αντίστοιχο 4.7 ιντσών μοντέλο είναι η υπάρξει μιας επιπλέον τρύπας (μικρόφωνο;) στην κορυφή της εμπρόσθιας πλευράς.

Screen Shot 2014-06-14 at 4.34.48 PM

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.