ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο της κατεδάφισης κτίριου στο Apple 2 Campus site

Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο της κατεδάφισης κτίριου στο Apple 2 Campus site

Screen_Shot_2014-03-25_at_09-640x356

Ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο έκανε την εμφάνιση του χθες παρουσιάζοντας μας την κατεδάφιση κτιρίου στον χώρο που θα ανεγερθεί το νέο Campus της Apple.

To βίντεο παρουσιάστηκε στο YouTube από έναν ανώνυμο χρήστη με τον τίτλο Apple Internal. Παρουσιάζει την κατεδάφιση ενός κτιρίου σε μια κεντρική αρτηρία του χώρου που ανήκει πλέον στην Apple όπου στο άμεσο μέλλον θα ανεγερθεί το $2.8 δις “διαστημόπλοιο” της Apple στεγάζοντας μεταξύ άλλων και τα νέα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Ο χώρος προηγούμενος ανήκε στην Hewlett-Packard. Η Apple πήρε την έγκριση για κατεδαφίσεις τον υπάρχον κτίριων τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου όπου και εκείνη την περίοδο πρέπει να έγινε λήψη του εν λόγω βίντεο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.