ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Δείτε ένα εντυπωσιακό iOS 9 Concept που θα θέλαμε να πραγματοποιήσει η Apple [Video]

Δείτε ένα εντυπωσιακό iOS 9 Concept που θα θέλαμε να πραγματοποιήσει η Apple [Video]

iOS-9-concept-main

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις γύρω από την μεθοδολογία της Apple να φέρνει μεγάλες αναβαθμίσεις στο iOS λογισμικό της κάθε χρόνο. Πολλοί πιστεύουν πως με αυτό τον τρόπο η εταιρεία δεν μπορεί να έχει αρκετό χρόνο για να διορθώσει όλα τα bugs των εκδόσεων του λογισμικού της.

Μάλιστα ως παράδειγμα χρησιμοποιούν την πρόσφατη iOS 8 έκδοση που ταλαιπώρησε αρκετούς χρήστες με τα bugs της από την στιγμή της κυκλοφορίας της και σίγουρα δεν έχουν άδικο.

Το τι θα κάνει η Apple στο άμεσο μέλλον για αυτό κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να φανταζόμαστε ένα iOS με χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να δούμε να πραγματοποιούνται.

Το ίδιο έκανε και ο Ralph Theodory με το νέο iOS 9 concept του στο παρακάτω βίντεο:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.