ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον concept ενός Apple iPad Pro 12.9 ιντσών

Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον concept ενός Apple iPad Pro 12.9 ιντσών

iPad-Pro-mockup-Curved.de-001

Πρόσφατα διέρρευσε η φήμη που σας παρουσιάσαμε και που ανέφερε πως η Apple σταματάει προς στιγμή τουλάχιστον την σκέψη για την δημιουργία ενός μεγαλύτερου iPad.

Το γεγονός πως δεν θα υπάρχει μια καλή βάση για το λανσάρισμα του και υποστήριξη από προγραμματιστές φαίνονται ως οι κυριότεροι λόγοι πίσω από αυτή την απόφαση αν τελικά ισχύσει. Εξάλλου με την Samsung να βιάζεται και να έχει λανσάρει ήδη ένα τέτοιο tablet η Apple έχει το περιθώριο πλέον να καθίσει πίσω και να δει πως θα πάνε οι πωλήσεις του ανταγωνισμού πρώτα πριν παρουσιάσει την δική της εκδοχή.

iPad-Pro-mockup-Curved.de-004

Πάρα αυτά το Γερμανικό site Curved.de παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον concept για ένα iPad Pro 12.9 ιντσών που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

iPad-Pro-mockup-Curved.de-008

iPad-Pro-mockup-Curved.de-007

 Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.