ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Δείτε μια παρωδία της “Shot on iPhone” καμπάνιας της Apple

Δείτε μια παρωδία της “Shot on iPhone” καμπάνιας της Apple

Screen Shot 2015-07-21 at 20.53.33

H Apple από την πρώτη στιγμή στήριξε απίστευτα την “Shot on iPhone” διαφημιστική της καμπάνια ενώ και όχι άδικα ο πρόεδρος του φεστιβάλ των Καννών χρησιμοποίησε τον όρο “game changer” για να περιγράψει την όλη προσπάθεια αλλά και τις φανταστικές λήψεις των iPhones.

Ας είμαστε όμως ρεαλιστές μιας και τα περισσότερα βίντεο που κάνουμε λήψη με το iPhone μας σε καθημερινή βάση δεν είναι μοναδικές δουλειές τέχνης όπως μας δείχνει η Apple.

Με αυτό το σκεπτικό η Elite Daily παρουσιάζει μια διαφορετική παρουσίαση της παραπάνω διαφημιστικής καμπάνιας της Apple που είναι πιο κοντά με την πραγματικότητα των περισσότερων από εμάς.

Αξίζει να την δείτε παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.