ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Eddy Cue και Jimmy Iovine στο Code συνέδριο [Video]

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Eddy Cue και Jimmy Iovine στο Code συνέδριο [Video]

cue_iovine_codecon

Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε τους Eddy Cue και Graig Federighi να μιλάνε και να παραχωρούν συνέντευξη στο ετήσιο Recode.net συνέδριο. Η Apple όμως άλλαξε τελευταία στιγμή τα πλάνα της ύστερα από την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Beats έναντι $3 δις και έτσι την θέση του Graig την πήρε ο Jimmy Iovine.

Μέχρι στιγμή σας έχουμε αποσπασματικά παρουσιάσει πολλά σημεία με ενδιαφέρων από την συγκεκριμένη παρουσία και συνέντευξη σε προηγούμενα άρθρα μας αλλά πλέον μπορείτε να την παρακολουθήσετε και ολόκληρη παρακάτω.

Είναι αρκετά αποκαλυπτική τόσο για τα μελλοντικά σχέδια της Apple όσο και μια πολύ καλή ευκαιρία να καταλάβετε λίγο γιατί η Apple επένδυσε τόσα πολλά σε έναν άνθρωπο τον Jimmy Iovine που πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει και ως Steve Jobs της μουσικής βιομηχανίας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.