ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης του Apple VP Greg Joswiak [Video]

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης του Apple VP Greg Joswiak [Video]

Joswiak-recode

Τον Οκτώβριο ο Apple VP of iPhone marketing Greg Joswiak ανέβηκε επί σκηνής και παρέθεσε συνέντευξη στα πλαίσια του Recode Code/Mobile συνεδρίου. Κατά την διάρκεια των 30 λεπτών ο Joswiak μίλησε για πολλά θέματα συμπεριλαμβανομένων και του iOS 8, το Apple Pay και πολλά ακόμη.

Μιας και ο Joswiak δεν είναι SVP στην Apple δεν τον βλέπουμε να μιλάει συχνά δημοσίως αλλά η συνέντευξη που παρέθεσε είχε πολλά σημαντικά σημεία.

Επίσης αξίζει να τονίσουμε πως ο Joswiak έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της Apple τα τελευταία χρόνια ενώ πλέον είναι υπεύθυνος των πωλήσεων του iPhone. Είναι ένας marketing guru λοιπόν με μεγάλη οξυδέρκεια ακόμη και στην δημιουργία των προϊόντων της Apple.

Δείτε την συνέντευξη παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.