ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Δείτε πως θα έμοιαζε η διεπαφή του Apple Watch UI σε ένα iPhone [Video]

Δείτε πως θα έμοιαζε η διεπαφή του Apple Watch UI σε ένα iPhone [Video]

 

Screen Shot 2014-10-28 at 2.07.38 AM

Όταν το Apple Watch παρουσιάστηκε αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η αλλαγή στην διεπαφή του χρήστη σε σύγκριση ειδικά με ότι είχαμε συναντήσει μέχρι στιγμής σε iPhone και iPad. Η νέα αυτή διεπαφή παρουσίασε πολλά εικονίδια στην ίδια οθόνη με μιας τα οποία μπορούσαν να γίνουν ζουμ μέσω αυτού που η Apple ονόμασε digital crown.

Η εν λόγω διεπαφή μοιάζει να ταιριάζει απίστευτα στην οθόνη του ρολογιού αν αναλογιστούμε και τις διαστάσεις της οθόνης. Πως όμως θα έμοιαζε μια παρόμοια διεπαφή στο iPhone. Θα δούλευε; Θα ήταν άρα λειτουργική;

Την απάντηση την δίνει ο developer Lucas Menge μιας και δημιούργησε ένα mock up της διεπαφής του Apple Watch για το iPhone 5S του.

Δείτε το αποτέλεσμα παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.