ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Δείτε τα φανταστικά νέα διαδραστικά τραπέζια των Apple Stores [Video]

Δείτε τα φανταστικά νέα διαδραστικά τραπέζια των Apple Stores [Video]

apple-stores-new-tables

H Apple κάνει όπως γνωρίζουμε μια φανταστική δουλειά και στον τομέα του promoting και του marketing για όλα τα νέα προϊόντα της και υπηρεσίες. Επίσης σε αντίθεση με πολλούς άλλους τεχνολογικούς γίγαντες θέλει να περάσει σε ότι προσπαθήσει να προωθήσει και το συναίσθημα του καταναλωτή καθώς και έναν επεξηγηματικό τρόπο για την προσφορά της τεχνολογίας στην καθημερινή του ζωή.

Η Apple λοιπόν παρουσίασε για πρώτη φορά μια σειρά από διαδραστικά τραπέζια έτσι ώστε να κάνει promote την 3D Touch τεχνολογία των iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

Οι πρώτες τοποθεσίας που εγκαταστάθηκαν αυτά τα τραπέζια είναι το Fifth Avenue κατάστημα στην Νέα Υόρκη και στο Σαν Φρανσίσκο.  Το ίδιο το τραπέζι τώρα είναι συνδεμένο με μια σειρά από iPhone 6S και iPhone 6S Plus έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα χρησιμοποιούν. Όταν λοιπόν κάποιος χρησιμοποιεί την 3D Touch τεχνολογία της συσκευής που υπάρχει στο τραπέζι ακριβώς από κάτω δημιουργείται ένα φανταστικό εφέ νερού.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.