ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Δείτε τις αντιδράσεις των ανθρώπων στην θέα ενός iPhone 6 Mock Up [Video]

Δείτε τις αντιδράσεις των ανθρώπων στην θέα ενός iPhone 6 Mock Up [Video]

Screen Shot 2014-05-27 at 1.38.44 AM

Όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές η Apple μάλλον κατά τον Σεπτέμβριο ετοιμάζει να μας παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα, το iPhone 6. Αλλαγές που περιμένουμε και που θα κάνουν αίσθηση με  το καλημέρα που λέμε και στην χώρα μας είναι η μεγαλύτερη του οθόνη, 4.7 ίντσες, οι στρογγυλεμένες άκρες καθώς και το μειωμένο του πάχος.

Φήμες θέλουν επίσης την Apple περί τον ένα μήνα μετά να κάνει διαθέσιμο και ένα 5.5 ιντσών iPhone 6.

To UrAvgConsumer για να αξιολογήσει τις πρώτες αντιδράσεις των πολιτών πήρε ένα φυσικό mock up του φημολογούμενο iPhone 6 για μια βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου στην θέα του. Έχει αρκετά ενδιαφέρον μιας και έχουμε ανάμικτα συναισθήματα με μερικούς μάλιστα να δηλώνουν απογοητευμένοι με την αύξηση της οθόνης.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.