ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Δείτε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Apple

Δείτε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Apple

apple-christmas

Μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα η διαφήμιση της Apple για το νέο iPhone 5S να έδωσε βάση στο συναίσθημα και στην οικογένεια αλλά ανά τα χρόνια η Apple δεν έκανε κάτι τέτοιο. Μάλιστα πολλές εορταστικές της διαφημίσεις είχαν άπλετο χιούμορ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και παρακάτω.

Το 1994 είχαμε το ’Nightmare Before Xmas 1,’ το οποίο δείχνει 2 γονείς να παλεύουν με ένα windows PC το οποίο αγοράσανε στα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα. Η εν λόγω διαφήμιση βγήκε την περίοδο του μεγάλου πολέμου μεταξύ MAC και PC και αν μην τι άλλο είναι χαρακτηριστική της εποχής.

Στην συνέχεια έχουμε 2 διαφημίσεις από το 2006 όπου βλέπουμε το αχτύπητο δίδυμο των John Hodgman και Justin Long στην δημοφιλή καμπάνια της Apple  ‘I’m a Mac’.

H πλήρης λίστα των Χριστουγεννιάτικων διαφημίσεων έγινε σήμερα διαθέσιμη από το TUAW και μπορείτε να τις δείτε εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.