ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Δείτε τις νέες iPhone 8 εικόνες από σχεδιάγραμμα CAD που διέρρευσε

Δείτε τις νέες iPhone 8 εικόνες από σχεδιάγραμμα CAD που διέρρευσε

iphone-8-concenpt-render

Έχουμε δει μια σειρά από iPhone 8 διαρροές τους τελευταίους μήνες και έτσι σήμερα έχουμε μια σειρά από νέα renders που διέρρευσαν από το  Onleaks.

Τα renders αυτά είναι βασισμένα σε εικόνες CAD υποτιθέμενα από εργοστάσιο που συναρμολογούνται αυτή την στιγμή τα iPhone 8 και μας δείχνουν την καλύτερη απεικόνιση για την εν λόγω συσκευή μέχρι σήμερα.

Σε αυτά λοιπόν βλέπουμε μια συσκευή με μια σχεδόν edge-toedge OLED οθόνη καθώς και την χρήση ανοξείδωτου ατσαλιού με παρόμοιο τρόπο που είχαμε στο iPhone 4. Το πίσω μέρος της συσκευής είναι όλα από γυαλί ενώ ξεχωρίζουμε παράλληλα και το κάθετο σύστημα διπλών φακών στην κάμερα.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο από αυτά τα renders είναι η θέση του Touch ID και έτσι για ακόμη μια φορά ακολουθούμε την εικασία του ότι είτε θα είναι ενσωματωμένο στην ίδια οθόνη ή θα είναι τοποθετημένο στο Logo της Apple στο πίσω μέρος της συσκευής.

Επειδή τα σημερινά renders είναι βασισμένα σε CAD σχεδιαγράμματα θεωρητικά από το εργοστάσιο απευθείας μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τις διαστάσεις. Έτσι λοιπόν και με βάση αυτό διακρίνουμε μια συσκευή στα 143.5 x 70.9 x 7.7 mm. Αυτό σημαίνει πως έχουμε ένα ελαφρώς πιο μεγάλος πάχος από τα τωρινά iPhone 7  και iPhone 7 Plus.

Να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως η Apple κάθε χρόνο πειραματίζεται με μια σειρά από iPhone πρωτότυπες συσκευές και έτσι υπάρχει πιθανότητα η σημερινή διαρροή να είναι μια από αυτές.

ip8-02 ip8-04 ip8-09 iphone-8-leaked-renders-featured iphone-8-render

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά