ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Δείτε τον λόγο για τον οποίο η Apple θέλει να παρουσιάσει iPhone οθόνες από ζαφείρι

Δείτε τον λόγο για τον οποίο η Apple θέλει να παρουσιάσει iPhone οθόνες από ζαφείρι

Στιγμιότυπο 2014-02-06, 1.39.35 π.μ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ίσως τον βασικό λόγο για τον οποίο η Apple προσπαθεί να εισαγάγει και μάλιστα σύντομα οθόνες από ζαφείρι στις iOS συσκευές της.

Η εταιρεία Aero-Gear κατασκευάζει προστασίες οθόνης από κρύσταλλα ζαφειριού και όπως μπορείτε να δείτε έχουμε προστασία με όλη την σημασία την λέξης μιας και η οθόνη μπορεί να αντέξει και ένα ολόκληρο κομμάτι από μπετό/τσιμέντο.

Πρόσφατα διέρρευσαν φήμες πως ένα πρωτότυπο iPhone έχει μπει σε δοκιμαστική παραγωγή από την Apple και έχει ως μεγάλο του χαρακτηριστικό μια τέτοια επιφάνεια οθόνης. Μάλιστα λέγεται πως η Foxconn έχει παρασκευάσει με επιτυχία τουλάχιστον 100 τέτοια iPhones τα οποία η Apple τα τεστάρει εξονυχιστικά μιας και σύντομα ίσως δουν τον δρόμο της κεντρικής παραγωγής.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.