ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Δείτε τον Eddy Cue να κάνει ένα ζωντανό Demo της νέας υπηρεσίας Apple Pay

Δείτε τον Eddy Cue να κάνει ένα ζωντανό Demo της νέας υπηρεσίας Apple Pay

eddy-cue-shopping-1024x568

Χθες στην εκπομπή Tech Report ο Eddy Cue μαζί με τον δημοσιογράφο Rich DeMuro πήγανε για ψώνια για να παρατηρήσουν πόσο εύκολη είναι η διαδικασία πληρωμής μέσω της νέας υπηρεσίας της Apple με την ονομασία Apple Pay.

Χρησιμοποιώντας το προσωπικό του χρυσό iPhone 6 Plus ο Eddy Cue, Apple SVP of Internet software and services, έκανε μια προ παραγγελία για φαγητό μέσω της εφαρμογής του εστιατορίου και πληρώνοντας με το Apple Pay, αγόρασε γυαλιά, παιχνίδια και φυσικά οι δύο τους κατέληξαν για αγορές και μέσα σε ένα Apple Store.

H διαδικασία φάνηκε άκρως ομαλή και εντύπωση προκάλεσε πως ο Cue μπόρεσε να παραγγείλει να πληρώσει και να πάρε το φαγητό του χωρίς να μιλήσει με κανέναν και χωρίς ίχνος αναμονής.

Το Apple Pay είναι το μέλλον; Ο Eddy Cue πιστεύει πως είναι ήδη στο παρόν και είναι απλά ακόμη μια φανταστική υπηρεσία της Apple.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.