ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Δείτε το κρυφό split-screen χαρακτηριστικό του iOS 8 [Video]

Δείτε το κρυφό split-screen χαρακτηριστικό του iOS 8 [Video]

multitasking-screen

Πίσω τον Μάιο σας είχαμε αναφέρει πως η Apple δούλευε πάνω σε ένα νέο χαρακτηριστικό multitasking στο οποίο ο χρήστης θα μπορούσε να έχει πάνω από μια εφαρμογές ανοιχτές στην κεντρική οθόνη της συσκευής του. Το λεγόμενο split screen φημολογείται πως είναι σχεδιασμένο ειδικά για το iPad όταν αυτό θα είναι σε οριζόντιο προσανατολισμό και όπως σας έχουμε πει ήδη βρίσκεται μέσα στον κώδικα του iOS 8 ήδη.

Η Apple δεν το ανέφερε στο πρόσφατα WWDC keynote της και έτσι δεν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε κάποια γεύση από το επερχόμενο αυτό χαρακτηριστικό μέχρι και σήμερα.

Ο developer Steven Troughton-Smith, μέσω του 9to5Mac, μπόρεσε να κάνει hack τον iOS 8 Simulator και να κάνει το split screen εν μέρη να δουλεύει.

Μπορείτε λοιπόν να πάρετε μια ιδέα στο παρακάτω βίντεο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.