ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Δείτε το Super Mario 64 HD σε ένα iPhone 6 [Video]

Δείτε το Super Mario 64 HD σε ένα iPhone 6 [Video]

Screen-Shot-2015-03-28-at-11.37.26-PM

Ένας μικρός χαμός έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο όταν ο προγραμματιστής Erik Roystan Ross παρουσίασε μια εκδοχή του Super Mario 64 που δημιούργησε χρησιμοποιώντας την μηχανή γραφικών Unity.

Πιο συγκεκριμένα παρουσιάζοντας το πρώτο επίπεδο του διάσημου Mario παιχνιδιού απέδειξε πως το εργαλείο της Unity ‘Super Character Controller’ είναι ιδανικό για την δημιουργία χαρακτήρων αυτού του τύπου και παρέχει τις δυνατότητες για την άνετη δημιουργία ενός τέτοιου παιχνιδιού.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο James Fietch επεξεργάστηκε την πίστα αυτή προσθέτοντας χειρισμό του χαρακτήρα και εν συνεχεία η Touch Arcade το μετέφερε ολοκληρωμένο σε ένα iPhone 6.

Η παραπάνω ενέργεια σε συνδυασμό με την είδηση πως η Nintendo σκέφτεται σοβαρά την μεταφορά τίτλων στα smartphones και tablets δημιουργούν ένα πολύ γόνιμο έδαφος. Η Nitendo μπορεί ακόμη να μην έχει και επιβεβαιώσει πως θα κάνει port τους κλασικούς της τίτλους σε Android και iOS αλλά ελπίζουμε πως ενέργειες σαν την παραπάνω θα αποτελέσουν εφαλτήριο για τον Ιαπωνικό κολοσσό να ξεκινήσει στον σωστό δρόμο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.