ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Διάθεση της iOS 9 beta για τους developers

Διάθεση της iOS 9 beta για τους developers

iOS-9-stage_0

Η Apple πριν από λίγο έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta έκδοση για τους developers. Είναι διαθέσιμη μέσω του iOS Developer Center. Οι εγγεγραμένοι developers μπορούν να την κατεβάσουν και να την εγκαταστήσουν στα κινητά τους.

Οι developers μπορούν επίσης να κατεβάσουν το configuration profile του watchOS 2 beta. Αυτό χρειάζεται για τους developers που θέλουν να κατεβάσουν το αναβαθμισμένο λογισμικό στις συσκευές Apple Watch. Ωστόσο, για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να κατεβάσουν και το iOS 9 beta, καθώς επίσης και το iOS 9 SDK. Το watchOS 2 μπορεί να το βρει κανείς μέσω του watchOS Developer Center.

Να υπενθυμίσουμε πως το iOS 9 θα είναι διαθέσιμο για τους public beta testers μέσα στον Ιούλιο σε άγνωστη ακόμη ημερομηνία.

Τέλος, να αναφέρουμε πως το iOS 9 ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του keynote για το WWDC 2015. Έρχεται με έναν μεγάλο αριθμό αναβαθμίσεων και βελτιώσεων, τα οποία θα βοηθήσουν στην καλύτερη εμπειρία χρήσης, ενώ θα απογειώσουν την συσκευή σας. Κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτά είναι η αναβαθμισμένη υπηρεσία Siri, οι χάρτες με τις νέες δυνατότητες, η δυνατότητα για split-screen multitasking στο iPad και άλλα πολλά

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.