ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Διέρρευσαν τα πρώτα ScreenShots του iOS 8;

Διέρρευσαν τα πρώτα ScreenShots του iOS 8;

iOS-8-screenshot-Healthbook-Preview-TextEdit-icons

Ακολουθώντας μια αρκετά έγκυρη πηγή σήμερα η οποία υποστηρίζει πως θα έχουμε την είσοδο των εφαρμογών Mac Preview και TextEdit στο iOS 8 πριν από λίγο μια σειρά φωτογραφιών – ScreenShots διέρρευσαν που υποστηρίζουν πως δείχνουν αυτό ακριβώς.

Οι εικόνες φέρεται να παρουσιάζουν μια έκδοση της Homescreen του iOS 8 όπου έχουμε και την εμφάνιση της φημολογούμενης Healthbook εφαρμογής. Το iOS 8 λέγεται πως έχει την κωδική ονομασία “Okemo” παίρνοντας το όνομα του από ένα χιονοδρομικό κέντρο στο Vermont.

iOS-8-screenshot-Settings-screenshot

Οι εικόνες φαίνονται να είναι αυθεντικές αλλά δεν υπάρχει περίπτωση επιβεβαίωσης τους. Ο Mark Gurman του 9to5Mac πριν από λίγο αναφέρει πως πιστεύει πως όντως δείχνουν μια πρώιμη έκδοση του επερχόμενου iOS 8.

Οι εικόνες έκαναν την εμφάνιση τους σε αυτό το Weibo account.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.