ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Διέρρευσαν φωτογραφίες από την LCD οθόνη του 5.5-ιντσών iPhone 6

Διέρρευσαν φωτογραφίες από την LCD οθόνη του 5.5-ιντσών iPhone 6

Screen Shot 2014-06-21 at 2.05.55 PM

Νέες αποδείξεις για την ύπαρξη ενός μεγαλύτερου iPhone 6 έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα το πρωί. Το 9to5Mac έκανε διαθέσιμες δύο φωτογραφίες οι οποίες υποθετικά δείχνουν το εξάρτημα της οθόνης του φημολογούμενου 5.5 ιντσών iPhone της Apple.

Αν και έχουμε δει αρκετές διαρροές μέχρι σήμερα για το 4.7 ιντσών iPhone 6 δεν είχαμε πολλές φυσικές αποδείξεις για την ύπαρξη του μεγαλύτερου μοντέλου. Αυτές μάλιστα οι φωτογραφίες είναι οι πρώτες που ταιριάζουν με τα όσο φημολογούνται για το 5.5 ιντσών iPhone 6.

Σύμφωνα με το 9to5Mac:

“Σήμερα ο Sonny Dickson σε αποκλειστικότητα μοιραστικέ μαζί μας δύο φωτογραφίες που θεωρητικά δείχνουν την LCD oθόνη του επερχόμενου 5.5 ιντσών iPhone 6. Οι φωτογραφίες δείχνουν την οθόνη με έναν χάρακα από τον οποίο καταλαβαίνουμε πως οι διαγώνιος της LCD είναι 14cm. Αυτά τα 14cm αντιστοιχούν σε 5.5 ίντσες. Αν και αυτές οι φωτογραφίες δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο για την εν λόγω συσκευή στην καλύτερη αποδεικνύουν πως η Apple ήδη παράγει εξαρτήματα για ένα μεγαλύτερο iPhone και κατά συνέπεια η κυκλοφορία του δεν θα πρέπει να είναι μακριά.”

Για αναφορά παρακάτω σας έχουμε μια φωτογραφία που παρουσιάζει το iPhone 6 4.7 ιντσών δίπλα στο αντίστοιχο των 5.5 ινστών (φυσικά mock ups)

iphone-6-models

 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.