ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Διέρρευσε φωτογραφία της υποτιθέμενης μπαταρίας του iPhone 6

Διέρρευσε φωτογραφία της υποτιθέμενης μπαταρίας του iPhone 6

iPhone-6-battery-NowhereElse-003-teaser

Τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα κατά την γνώμη μας έχει αναθερμανθεί η απορία για το τι μπαταρία θα έχει το επερχόμενο iPhone 6 με την έννοια του κατά πόσο μεγαλύτερη θα είναι. Αντικειμενικά μιας και το iPhone 6 αναμένεται να είναι σίγουρα στις 4.7 ίντσες περιμένουμε και μια αύξηση του μεγέθους της μπαταρίας του.

Η φωτογραφία που διέρρευσε χθες υποτιθέμενα πάντα δείχνει την μπαταρία του iPhone 6 με μια χωρητικότητα στις 1,810mAh. Για να καταλάβετε καλύτερα την αναλογία να αναφέρουμε πως τόσο το iPhone 5S όσο και το iPhone 5C έχουν μια αντίστοιχη στις 1,570mAh.

Αν η παραπάνω φωτογραφία επιβεβαιωθεί τότε θα παρατηρήσουμε μια αύξηση της τάξης του 16% που σίγουρα δεν θα κάνει πολλούς χαρούμενους είναι η αλήθεια.

Η φωτογραφία παρουσιάστηκε σήμερα στο Γαλλικό blog NowhereElse.fr [Google translate] και μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα να αναγράφετε η 1,810mAh χωρητικότητα.

iPhone-6-battery-NowhereElse-002

Όπως αναφέραμε κάποιοι θα δυσαρεστηθούν αν η παραπάνω φωτογραφία επαληθευτεί αργά η γρήγορα ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί πως στο αντίπαλο στρατόπεδο του Android έχουμε το  LG 5.5-ιντσών G3 με a 3,000mAh μπαταρία ενώ το 5.7-ιντσών Samsung Galaxy Note 3 έχει μια στις 3,200mAh.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το NowhereElse δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα της φωτογραφίας αναφέροντας μάλιστα πως υπάρχει και μια πιθανότητα να είναι η μπαταρία από κάποιον κλώνο του iPhone 6 που βρίσκεται ήδη στην αγορά της Κίνας.

Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η εμμονή της Apple με το πάχος της συσκευής και ο λεπτός σχεδιασμός που θέλει πάση θυσία η Apple θα κάνει το iPhone 6 να έχει μια ελάχιστη βελτιωμένη μπαταρία σε σχέση με τους προκατόχους του.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.