ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Διαθέσιμη η έκδοση GM του El Capitan στους public beta testers

Διαθέσιμη η έκδοση GM του El Capitan στους public beta testers

os-x-el-capitan-feedback-assistant-hero

H Apple έκανε διαθέσιμη την Gold Master έκδοση του OS X El Capitan για εκείνα τα μέλη που έχουν λάβει μέρος στο πρόγραμμα public beta testing. Αν όλα πάνε καλά, αυτή θα είναι και η τελευταία beta version του El Capitan, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του σε όλους τους χρήστες, στο τέλος αυτού του μήνα.

Η Apple ανακοίνωσε εχθές πως η τελική έκδοση του El Capitan θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό στις 30 Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να σταθεί αποκλειστικά σε αυτό το γεγονός. Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης του OS X είναι η νέα γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται από το σύστημα, ένα πιο έξυπνο Spotlight search, παραμετροποιήσεις και βελτιώσεις της εφαρμογής Mail καθώς και της εφαρμογής Notes και άλλα πολλά ακόμη, τα οποία κατά καιρούς θα αναλύσουμε, μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του OS X El Capitan.

H Apple ξεκίνησε να ειδκοποιεί τους public beta testers με την αποστολή email για την διάθεση της Gold Master έκδοσης του λογισμικού, ενώ οι χρήστες που έχουν πάρει μέρος σε αυτό το πρόγραμμα, θα μπορούν να κατεβάσουν την ενημέρωση από το Mac App Store.

H ανακοίνωση της Apple που στάλθηκε στους χρήστες μέσω email, ανέφερε τα εξής:

Thank you for participating in the Apple Beta Software Program. Your feedback and usage of the OS X El Capitan public beta has helped us make this release great. We are pleased to give you access to the OS X El Capitan GM Candidate. 

If you are currently testing OS X El Capitan, please back up your Mac and do the following to install the GM Candidate. Go to your Purchased tab in the Mac App Store and click the Download button next to OS X El Capitan GM Candidate. Then click Continue to download the full OS X installer. When your download finishes, the installer will automatically launch. Follow the onscreen instructions to complete installation.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.